Wenskaarten

Wij hebben vele wenskaarten voor diverse Limburgse dialecten. Bekijk in het menu onze volledige collecties. Onze belangrijkste collecties uitgelicht:

Venlose Winskaarte
Venlose Winskaarte zijn wenskaarten geschreven in het Venlose dialect en uniek in zijn soort. Venlose Winskaarte promoten de regio, het Venlose dialect en hiermee de Venlose cultuur. Wij maken onder andere gebruik van foto’s en illustraties die verbonden zijn aan lokale stadsfiguren, herkenbare markante gebouwen en historisch erfgoed binnen de regio. De Venlose wenskaarten zijn verkrijgbaar bij ruim 15 verkooppunten!

Tegelse Winskaarte
De Tegelse winskaarte zijn exclusief verkrijgbaar bij Bruna Tegelen. Speciaal voor Tegelen hebben wij een nieuwe serie wenskaarten opgezet geheel geschreven in het Tegelse dialect.

Seizoenskaarten
Voor de speciale gelegenheden en feestdagen als Kerstmis, Sinterklaas en Vastelaovend hebben wij seizoenskaarten gemaakt. Deze collecties vindt u bij onze grootste verkooppunten in de kaartenmolens voorafgaand en tijdens de feestdagen.

VVV Voetbalkaarten
In samenwerking met onze lokale trots; Voetbalclub VVV-Venlo hebben wij enkele VVV voetbalkaarten ontworpen. Koelie is vereeuwigd op onze wenskaarten en u kunt iedere VVV supporter nu persoonlijk een VVV felicitatie sturen. Exclusief verkrijgbaar bij de VVV fan-shop en Koops Boeken.

Nieuw
Binnenkort online de nieuwe kaartenseries Mestreechse Winskaarte & Venrodse Winskaarte! Aan deze kaarten wordt op dit moment nog hard gewerkt.

Houd onze website in de gaten voor de ontwikkelingen! Wilt u verkooppunt worden? Neem dan snel contact met ons op!